Hozzávalók 4 adaghoz 
1 db kisebb sárgadinnye
1 db kisebb ananász
20 dkg szeder
20 dkg málna
mentalevél (a díszítéshez)
méz
citromlé

Elkészítés
1. Az ananászt és a sárgadinnye húsát kockára vágjuk, és adagonként tálkákba helyezzük. A megmosott szedret és málnát arányosan elosztjuk a poharakban. Ízlés szerint mindet meglocsoljuk mézzel és citromlével. Mentalevéllel díszítjük, lehűtve kínáljuk.

Forrás: mindmegette.hu

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás