Hofstädter Liána, Zsírbontó és Életmód Specialista

2021. 09. 08. | Baba Mama Börze Várpalota 2021, Baba-mama, Egészség

Sziasztok!

Hofstädter Liána vagyok Zsírbontó és Életmód Specialista.
Eredetileg várpalotai vagyok, 12 éve Budapestre költöztem. Nagyon örültem a Börze fő szervezőjének, Sütő-Kicsák Krisztina felkérésének, hogy mutassuk be nektek, résztvevőknek és anyukáknak ezt a táplálkozási lehetőséget. Így hazaviszem nektek, azt, ami nekem és már több millió embernek segített és a mai napig segít.

Én 10 éve használom ezt a táplálkozási programot, rövid időn belül megszűntek az emésztési zavaraim, a puffadás és a fáradékonyságom, láthatóan megnőtt az energia szintem a háromszorosára.

Nagyon csúnya aknés kiütések voltak az arcomon, amire korábban gyógyszert szedtem, mára viszont a helyes táplálkozásomnak köszönhetően ez a múlté. Az éjszakai alvásom lerövidült, sokkal pihentetőbb az alvásom, mivel jobb tápanyagokat viszek be gyorsabb is a regenerálódási folyamat, ha úgy van 5-6 óra is elég és pörgök egész nap! A munkámban és a sportban is egyre aktívabb vagyok, csökkent a nassolási vágyam és már a múlté a szénhidrát függőségem. Lassú, de biztos fogyás beindult nálam ami -13kg-ot jelent.

Az elmúlt években sokkal kevesebbszer voltam beteg, az arcbőröm is sokkal simább és tisztább lett. Párom, Koller Tamás, aki szintén kint lesz velem a Börzén 17kg-ot fogyott a segítségemmel, 5 hónap alatt.

Ancsa tapasztalata

„7 éve vágtam bele a Herbalife táplálkozási programjába és akkor 2 hónap alatt mozgás nélkül 6 kg fogytam. Nekem elsődleges célom az egészséges és természetes gyermekáldás volt. Ebben nagy segítség volt, a világ legjobb étkezést helyettesítő Herbalife Nutrition Shake-je és vitaminjai is. Fantasztikus érzéssel tölt el, hogy két gyönyörű kisfiú édesanyja lehetek. Fontos hozzátennem, hogy szebb lett a bőröm, jobb tartású lett a hajam, sőt, az eredeti hajszínem is fényesebb! A mozgást megszerettem, fittebb, energikusabb vagyok a két kicsi örökmozgó gyermekem mellett is. A súlyomat szülések után is könnyedén vissza tudom nyerni. Sőt a legjobb, hogy folyamatosan formálódok, alakulok, javítom a testösszetételemet.

Vivien tapasztalata

„Március 15én, azaz kicsit kevesebb, mint 5 hónapja szültem. Az első időszakban nem foglalkoztam magammal, a kislányom volt a 100%-os fókuszom. Júni elején viszont éreztem ideje újra magamba is fektetni újra, így 7-étől elkezdtem a magam kihívását! Addig nem fektettem figyelmet az étkezéseimre és nem mozogtam semmit. Mivel mai napig szoptatok, így nem a testsúlycsökkentő programot tartom, hanem egészségesen táplálkozom a Herbalife termékeivel kiegészítve! A változásom fantasztikus, lenyűgöző az emberi szervezet alakulása, regenerációja, ha jó tápanyagot kap! Márciusban picit több, mint 70 kilóval szültem, ma pedig újra 5össel kezdődik a súlyom és a ruháim, amiket egy éve hordtam, simán rám jönnek megint! Imádom a Herbalife életmódját”

Találkozzunk a Börzén a Herbalife standunknál, és vendégül látunk egy finom Shake kóstolóra.

A weboldalam címe: www.24fitlife.hu