Fessünk ki!

2021. 10. 17. | Csináld magad!

Jól emlékszem még az 1990-es években lett nagyon trendi a színre festett fal, leginkább a fűrészporos tapétára. A szín kevertetése elég drága volt, ezért megoldottuk mi magunk színező pasztákkal az elképzeléseinket.

#fogdmegasörömanya

Nos, itt jött képbe a szerencse..mert a színt csak igen keveseknek sikerült az elképzelésük szerinti árnyalatra összehozni. Láttam ebben az időszakban nagy csudákat! A barack szín helyett babarózsaszínt, a nap sárga helyett kikerics sárgát és a foltosakról ne is beszéljünk!! Pláne, ha nem lett elég a bekevert festék, a következő adag már tuti más árnyalat lett.

A festékbolt és barátai nem a nők területe volt. Maximum higítóért léptünk be, no meg a színező pasztákat megnézni. Nagyot ugrottunk ebben is hölgyeim, hála azoknak a tervezőknek, akik szerint mindent is képesek a nők megcsinálni, így konyhakész termékekkel álltak elő a piacon, ami a lakás és mindennemű festési alapanyagokat illeti.

Mint a boltban a konzerv kukoricát, így válogathatjuk manapság, a kész glett és más segédanyagokat. A színekben pedig, akár a körmösünknél, végignézzük a színpalettákat, választunk és már megyünk is haza, mert manapság nem nagy kunszt nőként az ebéd mellet a szobákat is elkészíteni/átfesteni.

#fogdmegasörömapa