Hozzávalók:

Piskóta:

Túrókrém:

  • fél kg zsírszegény túró
  • 15 dkg görög joghurt
  • 3 dkg negyedannyi édesítő
  • 1 cs. vaníliás xilit
  • 1 cs. zselatinfix

Zseléréteg:

Elkészítés:

  1. A tojásfehérjét kemény habbá verjük a negyedannyival, majd beletesszük a sárgáját is, illetve a jól összekevert sütőporos-kakaós lisztet. Belecsorgatjuk a kókuszolajat is.
  2. 180 fokon 30-35 perc alatt megsütjük a piskótát majd tűpróbával ellenőrizzük.
  3. A krémhez a túrót összekeverjük a joghurttal, a negyedannyival, a xilittel és végül hozzáadjuk a zselatinfixet is, majd 10-15 percig pihentetjük.
  4. Ezután a túrókrémet a kihűlt piskótára kenjük és kb. 30 percre hűtőbe tesszük.
  5. A zseléréteghez összefőzzük a fantát a vaníliapudinggal és a negyedannyival majd kicsit kihűtve a túrókrém tetejére öntjük.
  6. Pár órára hűtőbe tesszük, majd óvatosan felszeleteljük.

Írta: Sepovics Anett

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás