Hírek, érdekességek, programok

Hírek
Múlttal a Jövőért Egyesület

Múlttal a Jövőért Egyesület

Aki követi a VárpalotaInfó Facebook oldalát, az tudja, hogy 1 héttel ezelőtt megkértük a lakosságot, hogy ajánljanak olyan helyi vagy regionális szervezetet, akit a Ti segítségetekkel felkarolhatunk és segíthetünk céljaik elérésében valamilyen formában.Az egyik ilyen a Múlttal a Jövőért Egyesület Tésen. Ez itt az Ő történetük.

Recept ötletek
Forró csoki

Forró csoki

A forró csokit már évek óta használják a betegségek és rosszkedv ellen. A 16. és 19. században úgy ismerték, mint különösen egészséges italt, és gyógyszerként is használták. És ami a legfontosabb, biztosan észrevetted, hogy a forró csokizástól nyugodtabb és boldogabb leszel?! Elkészíteni számtalan módon lehet, gyerekeknek, de magunknak is feldobhatjuk pillecukorral, tejszínhabbal, én most egy „felnőttesebb” változatot hoztam, írom is a receptet.

Kirándulás
Pár saját tipp repüléshez!

Pár saját tipp repüléshez!

A repülés maga egy igazi élmény, nagyon élvezem, de bevallom, félek tőle még mindig, pedig már többször volt szerencsém így utazni.
Nagy levegő, vágj bele, szuper lesz! Ez így van!!
A repüléshez szeretnék pár jó tanácsot adni, összeszedni egy csokorba, ami nekem hasznos és bevált praktika.

Kirándulás
Őszi wellness a gyerekkel-gyerekekkel

Őszi wellness a gyerekkel-gyerekekkel

Ha pihenni és kikapcsolódni szeretnénk elmenni pár napra, és ezt gyermekkel tennénk, nagyon fontos olyan szállást keresni, ami gyermekbarát. Sok hotel 6-12 éves korig ingyenesen fogadja a gyerekeket, van ahol csak a félpanzió díját kell megfizetni, a szállást nem, azonban ha nem is ingyenes a gyereknek, de óriási kedvezményeket adnak szinte mindenhol.

Csináld magad!Recept ötletek
házi tészta, tésztagép
Házi tésztagyúrás. Kézzel vagy géppel?

Házi tésztagyúrás. Kézzel vagy géppel?

Természetesen megértem azokat, akik szerint teljesen jó a bolti tészta, nagy a választék és gyorsan elkészíthető. Számomra is ez a legtöbb esetben főzéskor használt út, mert egyszerű és gyors. Vannak mégis olyan ételek, amik mellé eretnekségnek érezném, ha nem nokedlit szaggatnék, vagy házi tésztát gyúrnék.

Egyéb kategóriaKirándulás
Borzongató helyek a nagyvilágban

Borzongató helyek a nagyvilágban

Miért érdekelnek minket azok a helyek, ahova talán sosem szeretnénk elmenni? Talán amiért megnézzük a horror filmeket, és a katasztrófa filmeket. Addig izgalmas, míg kívülről kukkolhatjuk és szörnyűlködhetünk, távoli a mi békés világunktól. Van pár hely a világban, amit most ezekért az izgalmakért mutatok meg nektek, hihetetlen kontrasztja annak, ahova szívesen mennénk nyaralni!

Egyéb kategóriaHírek
Jótékonykodás, nem csak a gazdagok kiváltsága

Jótékonykodás, nem csak a gazdagok kiváltsága

Lassan közeleg az év vége, a karácsony. Ilyenkor a helyi és országos segélyszervezetek különösképpen felhívják a figyelmünket a jótékonykodásra, adományozásra. DE nem csak ebben az időszakban lehet és kell odafigyelni az adakozás lehetőségére, hanem egész évben. Cikkünk ehhez ad néhány útmutatást és ötletet.